21 maaliskuuta 2014

Hypoxi - kohdennettua rasvanpolttoa!

Hypoxista puhutaan maailman tehokkaimpana luonnollisena menetelmänä kohdentaa rasvanpoltto toivomalleen ongelma-alueelle. Tuloksia pitäisi sadella jo neljässä viikossa ja niiden luvataan olevan jopa kolme kertaa parempia kuin pelkällä liikunnan ja ruokavalion yhdistelmällä.

Kävin Espoon Matinkylässä sijaitsevalla studiolla Sallan konsultaatiossa ja testasin kahta eri laitetta. Ensimmäinen testaamani laite oli HYPOXI Dermology Comfort-laite (HDC). Tämä laite muun muassa aktivoi pintaverenkiertoa ja vilkastuttaa omaa aineenvaihduntaa. Koin tämän hyväksi osaksi hoitojaksoani, jolloin elimistöstä poistetaan kuona-aineita ja nesteitä. Hyvästi selluliitti ja turvotus! :)

Toinen testaamani laite oli L250-laite, joka kohdentaa rasvanpolton yleisimmille naisten ongelma-alueille (vatsa, reidet, pakarat). Puoli tuntia poljettuani koin oloni kevyemmäksi ja kiva päästä näkemään, mitä viiden viikon hoitojakso (3 x vko) saa aikaan omassa kropassani.

Blogissani tulen kertomaan jatkossa, mihin tuloksiin päästäänkään Sallan avustuksella. Olen odottanut tätä tulevaa koko raskausajan ja nyt pojan ollessa 2 kk uskallan ryhtyä toimeen. Saliharjoittelua on kuitenkin jo takana liki 6 viikkoa (+ odotusajan kävin salilla ja lenkillä viimeisille viikoille saakka). Uskaltauduin salille kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen. Lääkärin mukaan tämä oli myös ok, jos oma kunto & olo tuntui siinä vaiheessa hyvältä. Tunnin treeni neljästi viikossa tuo paljon energiaa meidän muutoin vauvantuoksuiseen arkeen.

Tulen julkaisemaan myös kuvia edistymisestäni. Samalla osallistuin Fit you too!-blogin kuukaudessa kireäksi haasteeseen. Ottakaa toki muutkin osaa, mikäli uskallatte ;) Nämä ruokavalio vinkit tulivat itselle tarpeeseen, sillä olen ollut nyt reilut kaksi viikkoa maidottomalla & gluteiinittomalla ruokavaliolla vauvan vatsavaivojen takia. Voin kertoa, että olo on mahtava! Tarvitsin vain uusia välipalavinkkejä ainaisen maitorahkan ja raejuuston tilalle. Myös superfoodit kuuluvat kiinteästi tähän projektiin mukaan, mutta niistä lisää myöhemmin.

Alla kuvaa lähtötilanteesta viime viikolta versus tämän viikon tilanne.


Toivottovasti tulette nauttimaan blogistani yhtä paljon kuin minä itse. Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

 

 

2 kommenttia:

  1. Tuuli24.3.14

    Montako Hypoxi-kertaa kuvien välillä?Itse menossa myös kokeilemaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Tuuli, kuvien välillä ei ole vielä yhtään Hypoxi- kertaa. Olen koittanut vain treenata ja syödä oikein. Kuvat on otettu alempi seitsemän viikkoa synnytyksestä ja ylempi viikko tuon jälkeen, jossa olen vain koittanut treenata ja syödä oikein :) Hypoxi- hoitoja kävin testaamassa viimeviikolla kerran ja hoitojaksoni alkaa 7.4.

      Poista