26 maaliskuuta 2014

Tyytyväinen poika, onnellinen äiti!

Jotakin kummaa on tapahtunut: meidän pojalla on vatsavaivat olleet tipotiessään koko päivän. Ennen niin itkuinen poika on ollut niin tyytyväinen pakkaus. Lyhyet 45 minuutin päiväunet ovat vaihtuneet yli kahden tunnin uniksi ja leikkimatolla naurava lapsi on äidin korville kuin musiikkia!

Eilen iltapäivällä olin rätti, poikki ja väsynyt vauvan vatsavaivojen sekä huonosti nukutun yön vuoksi. Poika alkoi olla tuolloin myös yliväsynyt eikä saanut nukuttua, kun nyytin vatsassa kupli. Energiat oli itsellä nollissa, mutta päätimme lähteä nukuttamaan vauvaa vaunulenkille (joka useimmiten helpottaa vatsavaivaisen oloa ja saa hänet uneen). Itse jäin tästä salille treenaamaan olkapäitä sekä ojentajia ja mies teki sillä aikaa yhdeksän kilometrin juoksulenkin vaunujen kanssa. Kannatti lähteä, eikä jäädä nuokkumaan sohvaperunaksi. Fiilis oli mitä mahtavin! JEI!


Treenin jälkeen join palautusjuomaksi 1/2 dl riisiproteiinia ja 2,5 dl kookosvettä. Olen ihan hurahtanut tuohon kookosveteen, vaikka onkin hinnaltaan aika arvokasta. Kuitenkin siitä saatavat hyödyt koen hintaa tärkeämmäksi seikaksi. Kookosvesi sisältää paljon mineraaleja, vitamiineja ja aminohappoja (kaliumia, kalsiumia, magnesiumia ja natriumia) sekä on puhdas luonnon tuote. Se on myös kolesteroliton, laktoositon, maidoton ja säilöntä- ja väriaineeton. Kookosvettä voi käyttää esim.ennen ja jälkeen urheilusuorituksen. Itse käytän tätä aamusmoothien pohjana ja palautusdrinkkinä.


Iltapalaksi blendasin taas tuttuun tapaan smoothien, johon tällä kertaa laitoin mantelimaitoa (maustamatonta) ja siihen liotettuja chia- siemeniä, jäisiä puolukoita, banaanin, riisiproteiinia, muutaman lusikallinen raakakaakaojauhetta ja makeutukseen agavesiirappia sekä päälle kourallisen mateleita. Nuo chia- siemenet on tosiaan hyvä ensin liottaa vähintään 5 - 15 minuuttia, sillä ne turpoavat ja voitte kuvitella, mitä se saa vatsassa aikaan.



"Eksyin" tänään Punnitse & Säästä- kauppaan. Tuo liike on itselle taivas, mutta tuosta säästämisestä en niinkään ole samaa mieltä :D. Laarit täynnä mitä erilaisempia irtotuotteita, isommissa myyntipisteissä tuotteita jopa 600. Onneksi ystäväni oli matkassa mukana hoputtamassa, sillä muuten olisi varmasti lähtenyt useampikin pussi mukaan. Tällä kertaa ostin pakastekuivattuja marjoja, luomu kookoshiutaleita- ja jauhoa, psylliumjauhoa, macajauhetta, mulperi- ja gojimarjoja sekä erilaisia raakaravintopatukoita, NAM! Kookosjauhot ostin uuden letturesteptin innoittamana, jonka poimin Ainon Get fit, stay healty- blogista. Aion kokeilla myös tuota Hanna Sumarin gluteiinitonta kookosbanaanilettu- ohjetta viimeistään viikonlopun aikana.






Kohta suuntaan spinning- tunnille vuoden tauon jälkeen ja toivotaan, että illalla on energiat taas kohdillaan!

6 kommenttia:

  1. Punnari on kyl todellaki aarreaitta <3! Ne maustetut pähkinät ja mantelit on törkeen hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on..ja ne kaikki ihanat jugurttipäällysteiset pähkinät! Taivaallisia!! :D

      Poista
  2. OutiK27.3.14

    Mä kävin just eilen. Siellä lähtee NIIN helposti lapasesta kun joka puolella on kaikkea ihanaa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantaina mulla uusi shoppailureissu tuonne ja mies mukaan, jotta jää aikaa laarien tutkailuun :)

      Poista
  3. Mukava ja mielenkiintoinen blogi sinulla! Jään seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Miia ja tervetuloa lukijaksi! :)

      Poista