23 maaliskuuta 2014

Uudet ihanuudetko?

Ajattelin kirjoitaa vielä jatkoa viikonlopun ostoksista. Meille on tulossa muutamat juhlat kuukauden kuluessa ja olen todella innoissani tulevasta vapaasta ilman lapsia. Edellisestä kerrasta ulkona kahden mieheni kanssa alkaakin olla jo melkein vuosi. Tämä mamma kaipaa jo kahdenkeskistä vapaata!

Ajaton käsilaukku on ollut jo jonkun aikaa hakusessa ja nyt tällainen tarttui vihdoin mukaan. Korsin musta käsilaukku oli sopivan tilava kännykälle, lompakolle sekä muutamille meikeille. Plussaa käsilaukussa oli myös sen nahkainen materiaali. Mitäs tykkäätte? Tarvittaessa tämän saa myös olalle.

 Hankintalistalla keväisiä vaunuiluja varten on ollut myös Korsin crossbody laukku. Tämä MK- kuosinen oli Stockmannilta loppu ja nyt odottelen tietoa tämän saatavuudesta. Toinen vaihtoehto olisi saman mallinen ajaton musta. Tänne mahtuisi juuri kännykkä, aurinkolasit ja lompakko sekä kantaminen olisi normaalia käsilaukkua helpompaa vaunuja työntäessä. Kumman te valitsisitte?



Toisaalta tuo kuvassa oleva olisi kesää kohden ihan raikas, mutta toisaalta musta taas kestäisi aikaa.



4 kommenttia:

  1. Tuon ylimmäisen, ehdottomasti :)! Musta menee monen vaatteen kanssa ja monessa eri tilanteessa. Kiva kun sullakin on nyt blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kyllä kiva! Sen jo hankeinkin :) Mietin vielä toiseksi arkilaukuksi tuota alempaa, mutta löysin jo uuden crossbody ihanuuden tilalle. Kirjoittelen näistä hankinnoista vielä myöhemmin postausta.

      Innostuin blogistasi niin äippälomalla, että ajattelin aloittaa myös oman kirjoittamisen ;)

      PS. Kahvit olisi joskus yhdessä kivat, kuten aiemmin odotusaikana kirjoiteltiinkin :)

      Poista
  2. Miulla on tuo alempi ruskeena ja oon kyllä tykänny :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina, bongasinkin sun kirjoituksista yhden Korsin ihanuuden. Nää kaikki Korsin laukut on ihania, mutta harmittavan usein tietyt mallit Stokkalta lopussa :(

      Poista