18 huhtikuuta 2014

Puhdistava aamushotti

Käynnistelen aamuni puhdistavalla vesilasillisella (0,4 dl), johon lisään puolikkaan sitruunan mehun, 1tl Leaderin Green Mixiä ja 1 tl Cocovin MSM- jauhetta. Tämä shotti laittaa kuona-aineet liikkeelle ja herättelee aineenvaihduntaa yöunien jälkeen käyntiin. Viherjauheesta saan lisäpiristystä, suojaravintoaineita ja se on erinomainen  tuote juuri kehon puhdistamiseen. Sen sisältämä spirulina ja chlorella ovat luonnon omia monivitamiineja, joista löytyy muun muassa lukuisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, proteiinia. Myös viherjauheen oraat sisältävät vitamiineja, mineraaleja ja entsyymejä.


MSM eli metyylisulfonyylimetaania esiintyy kropassamme jo luontaisesti. MSM- jauheesta on hyötyä muun muassa ihon, hiusten, kynsien, luuston, nivelten ja lihaksiston hyvinvoinnille. MSM toimii myös hormonitasapainon, happo-emästasapainon ja immuunijärjestelmän toiminnan varmistamiseksi. Tuossa listassa oli vasta lueteltuna muutamia MSM- jauheen hyötyjä. Joku on kokenut tällä apua ihon arpien haalenemiseen, selluliittiin, allergiaan, pääsärkyyn, astmaan ym. ym. ym.

Molempien jauheiden annostus kannattaa kuitenkin aloittaa maltillisesti 1/3 teelusikallisesta välttääkseen löysää vatsaa ja pahoinvointia. MSM toimii parheiten C- vitamiinin kanssa, joten sitruunan mehua on hyvä lisätä vesilasilliseen.

Tällä shotilla energiaa teidänkin aamuun!

(Kuvassa alla tyttären aamushotti, jossa mangoa, banaania, avocadoa ja hunajaa! NAM!! :))




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti