26 kesäkuuta 2014

Blogata vaiko ei?

Aloin tänään pohtimaan, olinko ihan hölmö aloittaessani kirjoittamaan blogia. Seuraako blogiani ylipäätään kukaan? Onko juttuni tarpeeksi kiinnostavia tai kuvitanko tarpeeksi postauksia (todennäköisesti en, sillä kamera unohtuu aina kotiin)? Kun iltaisin blogille olisi aikaa, olen jo niin väsynyt päivästä lasten kanssa ettei energiaa riitä juuri muuhun kuin salitreeneille. Vauvavuoden takia käyn aika hitaalla koneistolla ja univelasta johtuen ei ajatus laukkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Haittaako siis, jos postaustahti ei tapahdu päivittäin vaan pyhitän aikaani lapsille, liikkumiselle ja huilaamiselle?

 Tällä hetkellä tykkään kirjoittaa itselle läheisistä asioista...eihän tästä jutusta muuten mitään tulisi. Olen aina pitänyt muodista ja muodin sekä trendien seuraamisesta, kosmetiikasta ja kaikesta naisten hömpästä. Tällä hetkellä vain muodista ja tästä muusta kirjoittaminen ei ole ajankohtaista.  Elämä pyörii aikalailla omien piiperoisten ja kuntoilun välillä. Päivät vietän verkkareissa lasten kanssa ja illalla miehen tullessa kotiin piipahdan salilla. Mitähän mielenkiintoisia kuvia tästä arjesta sitten saa? Käyn toki silloin tällöin shoppailemassakin, mutta huomaan aina vain enenevässä määrin löytäväni itseni lasten osastolta. Tein kyllä viime viikolla hyviä löytöjä itsellenikin, mutta asukuvia en vaan koskaan saa aikaiseksi. Tukka on suurimman osan ajasta solmulla enkä jaksa panostaa kotona niin ulkonäkööni.



Inspiraatiota saan tällä hetkellä elämääni liikunnasta, terveellisistä elämäntavoista (superfoodit), kehityksestä salilla, pikkumiehen oppiessa aina uutta ja perheen kanssa vietetystä ajasta. Luultavasti vauvavuoden helpottaessa blogini kirjoitus - sekä kuvitusmaailma laajenee ja jaksan enemmän panostaa myös kuvien laatuun ja juttujen vaihtelevuuteen. Ehkä saan kuvattua jopa asuja päälläni, kun pukeudun (toivottavasti) muihinkin kuin treeni -ja urheiluasuihin.




Toivottavasti pystyn inspiroimaan Teitä edes osalla jutuista!

12 kommenttia:

  1. Minä olen tuore lukijasi, ja minua ainakin kiinnostaa terveelliset elämäntavat ja miten kaiken saa yhdistettyä perhe-elämään :D Joten jatka vaan juttujen kirjoittamista omaan tahtiin ja omista kiinnostuksen kohteista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Maaria! Kiva kuulla, että juttuni kiinnostavat :) Lämpimästi tervetuloa lukijaksi!

      Poista
  2. Anu Harell26.6.14

    Kyllä minä ainakin luen joka päivityksesi! ☺

    VastaaPoista
  3. Mie ainaki tykkään siun jutuista :)! Kesällä oon ollu vähä laiskempi kommentoimaan (ja myös postaamaan ite), mutta nyt ilmat kun taas huononi, niin yritän ryhdistäytyy :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! :) Sama täällä, laiskasti oon kommentoinut mutta sun postauksia on niin ihana lukea :)

      Poista
  4. Anonyymi27.6.14

    Tykkään kanssa lukea sun blogia treeneistä ym...siitä saa hyvää potkua itselleen ja omille treeneilleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Hienoa, jos jutuistani saa potkua myös muiden treeneihin :)

      Poista
  5. Älä vaan lopeta :)! Olen tosi huono kommentoimaan, mutta seuraan blogiasi ahkeraan. On mukava lukea urheilusta, kun itsekin saan siitä energiaa ja tasapainoa tähän hektiseen elämään. Lupaan kommentoida ahkerammin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla, että blogini seuraajia löytyy :) Urheilu kyllä tuo mukavasti energiaa ja jaksamista tähän hektiseen elämään nyytin kanssa. Olen kanssa ollut todella huono kommentoimaan lukemiani blogeja viime aikoina, mutta lupaan kanssa petrata tässä :)

      Poista
  6. Anonyymi31.7.14

    Luen blogiasi ja koska itsekin perhe sekä terveellinen elämäntapa on tärkeimpiä asioita:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Perhe on kyllä tärkeintä elämässä ja terveellisillä elämäntavoilla koko perhe voi hyvin :)

      Poista